Изградете API за одмор без кодирање

Брз, лесен и забавен. Од програмерите до програмерите!

Вежбајте со „вистински податоци“

EasyAPI ви дава можност да создадете ваш сопствен RestAPI, без потреба да кодирате и распоредите сервер, само треба да креирате проект и сите субјекти што ви се потребни, нашата алатка ќе создаде CRUD за секој ентитет и ќе можете да ги консумирате

Почни
EasyAPI JSON

Регистрирајте повеќе проекти

Можете да управувате со повеќе проекти, секој проект ќе има свој центар каде ќе можете да креирате и регистрирате повеќе ентитети и да управувате со сите записи, овозможувајќи ви да се фокусирате на трошење на податоците.

Почни
EasyAPI Projects

Споделете ги крајните точки на вашиот проект

Можете да ги споделите крајните точки на вашиот проект со поставување на вашиот проект како јавен , или можете да го чувате приватно . Јавните проекти може да бидат совршени за настава, а приватните се идеални за работа во мал проект за MVP.

Почни
EasyAPI Project

Тоа е документирано

Секој проект што го создадовте има своја документација која ви овозможува да разберете како да ја поврзете и трошите секоја крајна точка за секој ентитет што сте го создале.

Многу полесно е невозможно!

Почни
EasyAPI Documentation

Наскоро

Известувања за е-пошта
Потврда за е-пошта на корисникот
Мобилна апликација
АПИ врска на трети страни

Уживај!